Keresendo kifejezés:
 

Cégünkről / Tevékenységek

 
 
 

Higiéniai- és vegyi áru nagykereskedelem

Mindent egy helyen! A Gladiolus Kft. Magyarország legsokrétűbb termékpalettájával rendelkező higiéniai- és vegyi áru nagykereskedelmi cége, átfogó megoldásokat nyújtunk ügyfeleink részére az igényeik és forrásaik teljes figyelembevételével. Tudjon meg többet az általunk forgalmazott termékekről vagy kérje ajánlatunkat üzletkötőnktől illetve irodánktól.

Bővebben...

 
 

Illóolaj-gyártás

Tapasztalataink és a partnereink igényeit alapul véve 2007-ben megkezdtük saját termékeink fejlesztését, megteremtve ezzel annak a lehetőség, hogy a valóságosan a legjobb ár-értékű arányú termékeket tudjuk partnereink számára kínálni.

Bővebben...

 
 

Gladiolus-Frucht

A frucht.hu magyarországi, kecskeméti központú mezőgazdasági vállalkozás. Társaságunk fő profilja a gyümölcstermesztés: a saját ültetvényeinkről származó, legmagasabb színvonalon, odaadó szakértelemmel gondozott és szüretelt gyümölcsöt vevőkész csomagolásban szállítjuk megrendelőinknek. Kínálatunkban a hazánkban honos gyümölcsfélék – földieper, barack, meggy, cseresznye, szilva és alma fajták – szerepelnek.

Bővebben...

 
 

Gladiolus-Fit

Manapság nem kis áldozatot jelent időt szakítani egészségünk megőrzésére. Ha Ön ezeket a sorokat olvassa, jó úton halad, hiszen valószínűleg már eldöntötte, hogy sportolni akar, egészségesebben szeretne élni.

Bővebben...